You are getting this poetry from somewhere
that wasn’t you a minute ago
and now is als apk herunterladen.

 
John Ashbery var en amerikansk poet som gick bort häromåret och nu ordnas ett hyllningsevent om ett par dagar i Göteborg. Stephen Farran-Lee, som sett till att det blivit en svensk samlingsvolym av Ashberys dikter, inledningstalar och tre av översättarna (Ragnar Strömberg, Tommy Olofsson och Vasilis Papageorgiou) är på plats för att samtala om poeten spiele für nintendo ds herunterladen. Det bjuds också på uppläsning av Ashberys dikter, och den uppläsningen står göteborgspoeterna Helena Eriksson, Kennet Klemets och Jörgen Lind för spiel bei ubisoft herunterladen.

Datum och tid: 23 februari (2019) klockan 14.00
Plats: Stadsbiblioteket Göteborg

Ashbury avskydde att höra ljudet av sin egen röst och var därför inte särskilt förtjust i uppläsningar, så då länkar vi till en kort intervju som bland annat tar upp poesins popularitet, för den som blir nyfiken på att se en bit av mannen som kallas för en av Amerikas viktigaste poeter: 10 Questions for Poet John Ashbury Men det går att hitta klipp, både långa och korta, där poeten själv läser sina verk Download preschool worksheets for free.

Jag vill, ovanstående till trots, ändå avsluta med ett ännu kortare klipp, där samtal, närbilder, och korta stycken av uppläsning blandas och varifrån citatet som denna post inleds med är hämtat:

Länk till information om eventet på stadsbibliotekets webbplats thunderbird wörterbuch herunterladen.
Länk till Facebook-event för tillställningen herunterladen.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

 
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha