Ord kan göra skillnad, inge hopp, bryta murar. Ord kan skada. Din inställning och dina ord spelar roll.

Jeff Duncan-Andrade upplever det varje dag bitdefender kostenloser download. Som lärare i ett av USA:s mest brottstyngda områden är det hans uppgift att förmedla till sina elever att det finns hopp. Han använder en fras från rapparen 2Pac för att illustrera det: att odla rosor i betongen minecraft 1.12 herunterladen. 2Pac inger hopp hos ungdomar världen över som har förutsättningarna mot sig.

Jag följer Skolspåret under två dagar på årets bokmässa, och bevakar det för Lärarnas Nyheter whatsapp apps. Där bloggade jag också om Jeff Duncan-Andrade på vår Redaktionsblogg: Lärare kan göra skillnad mellan liv och död Download box drive.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha