suicide squad kostenlos downloaden

Te-butiken Te-Centralen i Östersund har en dikttävling just nu som de kallar ”Chaiku 2011”. Fyndigt namn, både på butiken och tävlingen, och roligt med en butik som uppskattar språk the three question characters free. Så här skriver de:

Eftersom te och kultur/litteratur hör samman, tyckter vi att vi också måste dra vårt strå till stacken.

Här kan du läsa mer om tävlingen och priserna:
http://www.tecentralen.se/chaiku

amazon prime gekaufte musik herunterladen

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha