På sista dagen under Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, 25 september, satsar mässan på en skrivarskola med workshops, uppläsningar, tips med mera på Världskulturmuseet, mellan klockan 12 och 17 minecraft lucky block mod downloaden.

Katarina Kuick och Ylva Karlsson håller i ett av de inledande passen med sin workshop Skriv om och om igen, som jag skrev om på förra mässan pfeile herunterladen. Parallellt kan man lära sig om hur man skriver en bestseller, och senare finns bland annat pass om att bjuda in inspirationen och om egenutgivning.

Det är första året skrivarskolan hålls, och jag önskar att jag vetat om den tidigare, då jag bokat min hemresa till 12-tiden på söndagen download spotify.

Mer information om skrivarskolan hittar du på Bokmässans sajt download amazon books. Hela programmet finns som en word-fil här.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha