Jag heter Anna Lena Mayor Ekeblad och kommer att springa runt på Bokmässan och inspirera mig i år. Planen är dessutom att jag ska skriva lite här om allt jag kommer att se och höra på mässan download skype for free mac. Är det något speciellt ni är nyfikna på? Kommentera och tipsa gärna.

Just det ja. Jag kanske borde presentera mig också. Jag är konstnär med egen ateljé och verkstad mitt i Göteborg office 2010 professional herunterladen. Där målar jag, gjuter bakverk i betong och skapar smycken! Nästan allt jag gör är bokstavsrelaterat. Jag målar t ex något jag kallar för ”texttavlor” där bokstäver bildar ord och mönster ios 12 ipad herunterladen. Asch, det är nog bättre att ni själva kollar in min blogg istället för att jag försöker förklara vad det är jag gör hela dagarna youtube video. Att beskriva min konst i ord blir lite grann som att dansa arkitektur. Hej så länge!

  En kommentar till “Hej!”

  1. Min bloggadress är: http://www.mayorekeblad.blogspot.com
    Jag ska be visa mig hur jag lägger in länkar. Inser att jag inte riktigt har full koll ännu.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha