Om några dagar drar Bok & Biblioteksmässan igång! Och under de dagarna kommer denna sida att uppdateras flitigt. Inte mindre än tre människor kommer att lägga upp saker här, Skrivas Sofie, Skrivas Lotta samt vårt senaste tillskott AnnaLena Mayor Ekeblad (som själv kommer att presentera sig lite mer ingående) kann pdf-datei nicht herunterladen.

Om det är någon av er som ska besöka mässan, så har ni också möjlighet att besöka mig i Skrivarakademins monter (A02:54) under söndagen hörbuch von audible downloaden. Jag kommer då att hålla i ett par skrivarworkshops, den första klockan 11 och den andra klockan 13. Välkomna!

Har ni några önskemål om vad vi ska rapportera om från mässan, så posta en kommentar om det här nedanför where to youtube videos!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha