Ibland kan jag tycka att det är både roligt och intressant att ta del av vad verksamma författare tycker och tänker, hur deras skrivande interagerar med deras vardag, hur de kan svettas och våndas och utöva glädjejubel när de googlar sig själva och hittar positiva kommentarer sims 2 für mac download kostenlos.

Jag tror man kan lära sig av det. För jag tror det är just där skon klämmer för många – när skrivandet och vardagen behöver blandas, då tar vardagen över och skrivandet sinar magenta music. Skrivandet går bra på semestern, går fint på kurser och i skrivarcirklar – men sen då?


Jag tänker dela med mig av de författarbloggar jag hittat (dela gärna med dig du med om du har några tips!), men i små portioner, och jag börjar med de två jag hittat den här veckan:

Kajsa Ingemarsson (har bl.a supermarket mania 2 free full version. skrivit böckerna Små citroner gula och Drömliv) – Alla dessa sidor – bloggen är en blandning av vardagsliv och tankar om skrivande, samt även en del svar på frågor Kajsa får från sina läsare animationsprogramme kostenlos downloaden.

Jenny Forsberg (har skrivit boken Tydliga texter) – Jennys författarblogg – Jenny skriver om kreativitet och skrivande, tipsar om böcker och artiklar Download xbox games for free.

  3 kommentarer till “Författarbloggar”

 1. Hej!

  Vi har lagt in er i vårt register som ni hittar under fliken för skribenter-skrivarnätverk.

  Vi kanske kan byta länk.

  http://www.bokdebutant.se

  mvh Saga

 2. Hej Saga!

  Jag lägger in Bokdebutant bland våra länkutbyten.

  Mvh,
  Lotta

 3. Hejsan! jag är debutant och har precis släppt min roman ”Låt inte drömmen fly”
  Du får gärna kolla in min blogg! :)

  http://sandstromamanda.webblogg.se/

  MVH Amanda Sandström

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha