Författarcoachen Ann Ljungbergs senaste projekt är en blogg med skrivövningar varje dag. Det lovar gott och är en bra uppföljning av den uppskattade Skrivarkalendern som nu tyvärr är nerlagd herunterladen. På SkrivPuff, som bloggen heter, kan du dessutom delta i tävlingar varje månad.

Så här står det på SkrivPuff, där de två första övningarna dessutom redan är publicerade google play musik auf pcen.

Vad kan du vänta dig här på SkrivPuff?

Varje vardag får du en skrivövning som tar ca 5-15 minuter att göra.

På lördagar och helgdagar får du en skrivarutmaning som kan ta lite längre tid herunterladen.

En gång i månaden blir det en skrivartävling med fina priser.

Skrivövningarna kommer från författarcoachen Ann Ljungberg. Ofta egenutvecklade, men du får också tips om övningar i inspirerande böcker om skrivande gratis foto'sen nederland. Skrivarpedagoger och författare bjuds in för att berätta om sina bästa skrivövningar.

  2 kommentarer till “Få en skrivpuff varje dag”

  1. Vet inget om skrivarpuff men det låter spännande!!

    /Peter

  2. Känner inte till skrivapuff, men det låter intressant.
    Mvh, Sara

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha