horse and pony western star for free

Ibland är det de enkla skrivövningarna som är de knepiga. Här är en kort övning i att använda alla sinnen när du skriver, inte bara synintryck herunterladen. Den är hämtad från Margaret Wilkinson, som tog med den i en artikel hon skrev för MsLexia i juli 2001. Jag har lagt till lite till uppgiften.

Uppgiften lyder: Beskriv ett objekt som du tycker är vackert utan att använda synen keyboard for smartphone download. Låt dina övriga sinnen tala. Försök att fylla en halv A4.

Passar på att önska en glad midsommar!

  3 kommentarer till “Skrivövning: använd alla sinnen”

 1. Oh, den brukar jag köra med mina elever. Men inte med att beskriva ett objekt, utan att beskriva ett rum, med just alla sinnen utom synsinnet. En gammal klassiker när det kommer till skrivövningar och en av mina favoriter. :)

 2. Ja, den är riktigt bra. :)

  Sofie-elev

 3. Litteraturfestivalen invaderar Stockholm
  29 juni – 2 juli

  Fyra dagar av litteratur, musik, teater och fest. Missa inte godbitar som spelningen med Markus Krunegård på 00TALs releasefest vid Stadsbiblioteket, samtal mellan några av världens främsta författare, Litteraturbaren på Kulturhuset, uppläsningar av bland andra Charles Bernstein, Barys Pjatrovitj och Rosa Montero och superKULtur för alla barn. Fri entré till allt.

  Välkommen!

  http://www.00tal.com

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha