I Storbritannien firas i år ”the national year of reading”. Ett bra tilltag som vi borde ta efter i Sverige, tycker jag. Eller varför inte ha ett skrivandets år audio grabber kostenlos?

Bokhandelskedjan Waterstones har en specialsajt för att fira läsandets år, och går ut stort med att de bland annat publicerar en helt ny text om Harry Potter, skriven av JK Rowling herunterladen. Eller rättare sagt, en förhistoria till Harry Potter-böckerna. På What’s Your Story kan du läsa det A4-långa handskrivna avsnittet om en polisjakt på två ungdomar på en motorcykel…

What’s Your Story är en inbjudan till dig att dela med dig av kortnoveller, eller kort-noveller kanske, noveller skrivna på ca A5-stora kort, ”story cards” som de kallar dem download firefox ipad pdf. Den som skrivit novellen får själv designa sitt kort. När jag skriver detta har det redan publicerats 2664 kort, och att läsa igenom några av dem är trevlig avkoppling, och en del av berättelserna är riktigt inspirerande Download last chaos for free german. Jag tycker alltid det är intressant att se hur mycket som faktiskt kan rymmas i det korta formatet.

Skriver du på engelska ibland? Varför i så fall inte ladda upp en egen berättelse picasa 3.9 download kostenlos deutsch? Då deltar du dessutom i sajtens tävling och kan vinna en skrivkurs från Avron om du är över 18 år, eller presentkort på 500 pund hos Waterstone’s om du är yngre über vpn herunterladen. Begränsningen är 600 tecken om du väljer att använda sajtens verktyg för att skapa ditt kort. Annars kan du också scanna in ett eget utifrån en mall du laddar ner på sajten ard videos downloaden.

Förutom allmänhetens berättelser har Waterstone’s bett ett antal etablerade författare att publicera story cards, och det är här JK Rowling kommer in nero for free in full german windows 10. Hennes Potter-berättelse är ett av tretton författarkort. Bland övriga deltagare märks Neil Gaiman, Margaret Atwood, Irwine Welsh, Doris Lessing och Nick Hornby download the originals.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha