Nu har Ica-kuriren och Ballograf dragit igång årets tävling. En lycklig vinnare får 15 000 kronor och ett pennset.
Temat för i år är kärlek programm zum bearbeiten von videos kostenlos downloaden. Så här står det på Icakurirens sajt:

Nu har du chansen att berätta om En kärlek i mitt liv herr der ringe online kostenlosen. Var och en har sin upplevelse och det behöver inte bara handla om kärlek mellan människor, det kan lika gärna vara en passion för en hobby. Eller varför inte kärleken till ett djur, en stad eller ett landskap pdf herunterladen mac?

Här är reglerna:

Tävlingsregler: Ditt bidrag med temat En kärlek i mitt liv får vara på högst tre A4-sidor med teckensnitt 12, max 9 000 nedslag inkl blanksteg zeitschriften kostenlos downloaden ohne anmeldung. Senast den 1 augusti 2008 vill vi ha ditt bidrag.

Märk ditt manus med namn, adress, telefon och eventuellt e-post.

Skicka det till:
Ballograf AB
Klangfärgsgatan 6
426 52 Västra Frölunda

Förra året vann Karin Axelsson tävlingen herunterladen. Läs Skriva.nets intervju med henne här.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha