mandalas

Det drar ihop sig för Mitranias sjunde novelltävling. Sista inlämningsdatum är 22 maj.

Det här är en novelltävling för dig som är inne på genren fantasy, science fiction eller skräck download from dropbox files. Bidrag ska inte tidigare vara publicerade, de ska vara skrivna på svenska och vara mellan 4000 och 20000 tecken långa (inklusive mellanslag).

Bidragen skickas som rena textfiler till epostadressen: novelltavling@mitrania.se t com.
Mer om tävlingen kan du läsa här.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha