Titta in på Penguins specialsajt We tell stories för att inspireras till interaktivt historieberättande Buy and download xbox 360 games online. De experimenterar bland annat med kartor som utgångspunkt för en berättelse, med twitter, en saga där du själv får namnge huvudpersonerna och genom dina val styra handlingen stream and download music. Roliga grepp, många av dem, tycker jag. Den här veckan skriver författarparet bakom pseudonymen Nicci French en berättelse ”live” – följ den måndag-fredag här burning series apk kostenlos.

  En kommentar till “Att berätta en historia på webben”

  1. Stor kram till dig. :-)

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha