Kan kvalitet mätas? Det är kärnfrågan i ett uppdrag som en tvärvetenskaplig kommitté sett på herunterladen.

Vad gäller frågan inom litteraturen tror jag det blir svårt att mäta kvalitet på ett exakt sätt så att många är överens om både mätmetod och mätresultat wps. Viss litteratur anses som finare än annan av stora grupper. Betyder det att den har högre kvalitet?
Ofta antas att böcker som läses av många inte håller lika hög kvalitet som de som ett fåtal – experter, elit – förstår sig på och uppskattar beat maker. Betyder det att kvalitetsbegreppet ens är vettigt att använda?

Jag har min personliga åsikt om vad som utgör god litteratur, men någon annan tycker något annat amazon instant video purchased movies. Varför ska ett fåtal få tolkningsföreträde framför massan?

Kanske får vi närma oss kvalitetsbegreppet på samma sätt som sker inom arkitekturen, där man bedömer hur nyskapande, kreativ etc själva idén bakom tävlingsbidrag till arkitekturtävlingar är download microsoft word for free for mac. Små brister i utförandet spelar då mindre roll. Skulle det fungera inom litteraturen?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha