Hos Marianne Wartoft kan du ladda hem ett gratisprogram som heter Vokabula chip.de dix player for free. Det är ett väldigt litet program, som går snabbt att ladda hem och som inte tar mycket plats alls på din dator. Det är ett program som hjälper dig att utöka ditt ordförråd och testa dina kunskaper inom olika områden instagram button. Du väljer själv hur du vill bli testad; genom att lösa korsord, svara på snabbfrågor, para ihop ord eller namn med beskrivningar m.m.

Du kan testa dig inom områden som ordkunskap, författarskap, berömda citat m.m Download myst. Möjligheten finns även att skapa egna ordlistor.

På samma sida kan du även hitta skärmsläckaren Svensk Poesi och ett program där du kan öva dig på att undvika särskrivning schwebebahn simulator vollversion kostenlos downloaden.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha