manpocket_bok_frilagd.gifMissa inte chansen till Sveriges största demokratiska bokprojekt, där alla som vill får vara med och författa Download internet games for free!

Den 11 februari (nu på måndag) drar projektet igång. Då läggs startstycket ut på www.ordetarfritt.se och du kan registrera dig och sedan skicka in bidrag så fort du bara skrivit dem download pizza connection for free in full version.

Författarna Maria Ernestam och Johan Theorin kommer att starta upp en berättelse och bestämma huvudkaraktärer. Sedan kan vem som helst skriva fortsättningen amazon music lieder auf pc herunterladen. Man skickar sitt bidrag via hemsidan där det sedan kommer att pågå en omröstning. För varje kapitel går de fem med flest röster vidare för bedömning av Ernestam och Theorin som väljer ut de kapitel som slutligen kommer att hamna i boken herunterladen. Hur många författare det blir och var historien slutar vet ingen. Men en bok kommer att ges ut, och det redan i sommar…

Låter det spännande Download youcam 3 for free in full? Tänker du vara med?

  4 kommentarer till “Ordet är fritt”

 1. Nej, säger min litterära agent. Han avråder mig från att delta eftersom den ekonomiska ersättningen tycks vara lika med noll. Han säger att det är ett projekt för att en förlagsdirektör vill köpa en ny BMW.

 2. Det där är ju en synpunkt.

  En annan kan vara, att för den som ännu inte blivit utgiven, kan det vara en chans att bli sedd. Och då är ”äran” en viktig del. Även om ”äran” inte betalar för ett mål mat.

  Och då är det ju bra om inte redan etablerade författare deltar. Det skulle kanske bara bli nån sorts ”du är bra för du har redan fått ge ut nåt” över det hela. Hur skulle då vi andra få en chans?

  Och om jag blir ”upptäckt” kan jag nog stå ut med att han köper sig en BMW. Om jag är bra nog, kanske jag också kan köpa mig en BMW så småningom – även om jag hellre skulle köpa mig en Mazda Miata förstås.

 3. Det låter ju som det bara är förlagsdirektörn som får glädje av publiceringen, sådannt gillar man ju inte, kanske det bara är en synspunkt tagit ur luften? vad vet jag, annars vore det roligt att få vara med, man kanske kan få riktiga uppgiter om hur det är.

  Vänligen Anna

 4. Det är en väldigt rolig idé, roligt om man kom med. Bara det inte sitter en girig person som snor åt sig allt i slutändan, sen så är jag med.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha