Zack på bloggen City Of The Day har en vision. Det är att få in noveller från bloggosfären till en novellsamling för barncancerfonden facebook video mobile phone. Mellan 2000 och 2500 tecken långa, det handlar alltså om riktigt korta noveller!

Zack tänkter sig att 100 av dessa noveller ska tryckas, och att dessa ska röstas fram av läsarna open office 4 for free. Hans önskan är även att de tio bästa novellerna ska kunna premieras på något vis.

Hälsa på hos Zack och läs mer om hans vision 7 zip kostenlos 64 bit!

  3 kommentarer till “Skriv till förmån för barncancerfonden”

 1. Tack så hjärtligt. Det är bättre än det jag skrev :)

  Med tanke på din blogg och dess innehåll kommer en fråga spontant till mig.

  Kan du kanske tänka dig att hjälpa till med att korrektur läsa noveller som kanske kommer in. Du är bra mycket bättre på det än jag. Du har antagligen även vänner som är bra på det och kan kanske tänkas kunna hjälpa till?

  Jag kommer att hålla i detta projekt fram till att man får tillräckligt många noveller in samt hitta ett intresserad bokförlag. Därefter kommer Johan Björkman vid Barncancerfonden att ta vid så att vi får så mycket ut som möjligt till fonden.

  Hör gärna av dig på wcs2step@yahoo.se

  Kram

 2. Förlåt, en fråga till. Tycker du att 2 500 täcken är för lite? Vad skulle du rekommendera? För att det ska vara lättläst bör de inte vara för långa eller vad tycker du? HJÄLP
  Tc.

 3. Hejsan, det blir inget korrektur läsning i detta skede. För mycket jobb och lite orättvist mot de som lägger ner arbetet på sin novell. Jag publicerar de som de är levererade.

  Blir det nog med material för en bok kan vi hjälpas åt då :)

  Tack för att du ställde upp Sofie :)

  Kram

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha