I torsdags var jag upptagen med Fredrik Lindström, men nu har jag äntligen sett det första slutet på en av historierna; Håkan Nessers herunterladen. (Det är bra med video och sega lördagar ibland.)

Jag tyckte absolut att finalisternas samtal med författaren var det mest fascinerande och intressanta i programmet slaapmeditatie downloaden. Resten av processen var ganska kul och spännande att se den med, men ingenting som stannar kvar i mitt huvud efteråt.

Med tanke på att de flesta författare tycker att det är slutet som är svårast att skriva vore det intressant med en tävling som var tvärtom spiele herunterladen ohne anmeldung. Att amatören skriver början, en början väljs sedan ut och sedan får flera olika författare skriva varsitt slut… Det skulle inte bli en tävling på samma sätt, men kanske väl så intressant microsoft paket for free?

Och apropå tävling så planerar vi ganska snart att ha en liten poesitävling här på Skriva.net… Så håll ögonen öppna!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha