Åsa LinderborgMin kollega Åsa Linderborg finns med bland de nominerade till Augustpriset netflix filme auf ipaden. Kul! Så här säger hon i en intervju i dag:

”Jag lämnar ut både mig själv och min pappa på ett brutalt och uppriktigt sätt lego loco download kostenlos chip. Nomineringen känns framför allt som en stor bekräftelse på att jag gjorde rätt när jag skrev boken.”

Här är samtliga nomineringar i den skönlitterära klassen:

Har någon sett mig någon annanstans download the presentation? av Beate Grimsrud (Albert Bonniers Förlag)
Mig äger ingen av Åsa Linderborg (Bokförlaget Atlas)
Norrlands Akvavit av Torgny Lindgren (Norstedts Förlag)
Synopsis av Ulf Karl Olov Nilsson (Symposion)
Världens sista roman av Daniel Sjölin (Norstedts Förlag)
Stundande natten av Carl-Henning Wijkmark (Norstedts Förlag)

Läs om övriga kategorier på Aftonbladet Kultur herunterladen.

  En kommentar till “Årets nomineringar till Augustpriset”

  1. Jag hörde henne idag på ett seminarium då hon berättar om boken. Jag inser att jag genast måste läsa den. Alla här pratar om hur bra den är. Jag spelade in några korta filmklipp med Linderborg där hon pratar om boken: http://www.kulturbloggen.com/2007/10/hr-berttar-sa-l.html

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha