Ladislaus HoratiusJag fick ett samtal med filosofen, författaren, musikern med mera Ladislaus Horatius om hans bloggande på Kalla Linjen, en blogg som skiljer sig från de flesta genom att ha ett mer litterärt anslag herunterladen. Jag frågade vad som särskiljer bloggtexter från andra texter han skriver.
– I nästan alla sammanhang har jag en utvald kostym på mig, och det vill ju som regel en bokläsare vr video for free. Boken ska gärna ha en identitet som är någorlunda homogen. Det behövde jag inte alls ha i Kalla Linjen.
– Jag kunde hoppa. I samma stycke kunde jag vara många människor på en gång google kostenlos herunterladen deutsch.
Han nämner 1800-talsförfattare som Amiel och bröderna Goncourt som sina förebilder download indesign for free.
– Dagboksformen är väldigt intressant. Det här lätta, flyktiga skrivandet som man gör snabbt, och som därmed blir bättre än det som man skriver långsamt, på ett sätt call of duty 2 kostenlos downloaden vollversion deutsch. Det blir mindre slips på det, bättre flyt, au naturel…
– Jag behöver en scen. Det har man när man skriver i en tidning, men det här var en annan slags realtidsscen och realtidsskrivande som jag tyckte var sexig kaufvertrag vorlagen kostenlos downloaden.
Se hela intervjun i klippet ovan.

Fotnot: Kalla Linjen innehåller idag enbart texter från juli 2007, de tidigare finns för tillfället inte tillgängliga på webben safari free for mac.

Ladislaus Horatius

  2 kommentarer till “Bloggen som litterär form – ett samtal med Ladislaus Horatius”

  1. Lite dåligt ljud. Fanns det ingen mickrofon i närheten? synd på så fint pianospel.

  2. Josephine: Det är en monter mitt i surret på Bokmässan i Göteborg, så även med en extern mic hade det varit svårt att få bra ljud. Nu har tyvärr inte min videokamera extern mic-ingång, så vi hade inte det alternativet.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha