herunterladen

Bloggträff på bokmässan 2007

Bloggträff på bokmässan 2007

Bloggträff på bokmässan 2007

Bloggträff på bokmässan 2007

På fredagen var det bloggträff på Gyllene Prag, precis som på förra årets bokmässa facebook video on handy. Ca 15 bloggare och bloggbekanta slöt upp, drack tjeckisk öl och samtalade om bloggar och bokmässan. Mycket trevligt.
Jag tror jag nöjer mig med att låta mina foton tala, eftersom flera andra har redan rapporterat från träffen, till exempel Rosemari, Petra, IT-mamman, Salt, Roger, Ica med flera herunterladen. Fler bloggadresser syns på lappen nedan (klicka för möjlighet att visa i större storlek).

Bloggträff på bokmässan 2007

  3 kommentarer till “Trevlig bloggträff på bokmässan”

  1. Tack för trevligt sällskap!

  2. Tack själv, det var trevligt att träffas!

  3. […] deltagare från Skriva.net samlades förra året på Gyllene Prag, men de tycks träffas på torsdagen eller […]

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha