Ulf StarkUlf Stark pratade om att skriva böcker utifrån sitt eget liv jitsi app herunterladen.
– Kanske handlar det inte om att skriva om sig själv, kanske handlar det om att skriva OM sig själv, att skriva sig på nytt, sa han.
Att infoga en fiktiv person i berättelsen var ett effektivt sätt för Ulf Stark att tydliggöra sin familj t online music. Det provade han på i boken Min vän Percy, Buffalo Bill och jag.
– Det var som att få en fosterbror. Det är mycket mer action i Percy än vad jag själv hade Music iphone for free. Han är rak, ärlig och bråkig. Det var intressant att infoga honom och se vad som händer i familjen. Den avslöjade sig mycket mer.
Stark berättar att en psykiatriker han träffade ställde frågan om inte Percy i själva verket var han själv videos aus dem internet herunterladen.
– Det kan vara så, att han representerar ett annat jag. Att det är en Dr Jekyll och Mr Hyde-historia.

  En kommentar till “Ulf Stark om att blanda fiktion och verklighet”

  1. […] på under Bokmässan har temat om att använda sitt eget liv i sitt författande återkommit. Jag skrev tidigare om Ulf Stark som hittade på en fiktiv karaktär och infogade den i sin familj. I ett annat seminarium talade […]

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha