Anna FalckSofie och jag är på plats på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg uno kostenlos downloaden. Just nu sitter jag i pressrummet efter den inledande presentationen av mässan. Här är mycket folk förstås, och det kreativa kaos som alltid inträffar när mängder av journalister vill ha mycket information på en gång red alert downloaden.
– Det är lite lugnare här än vanligt, sa Bok- och Biblioteks vd Anna Falck när hon hälsade oss välkomna.
Arrangörerna hade bestämt sig för att släppa in folk i förtid för att undvika trängseln herunterladen.

I dag finns det en hel del spännande programpunkter att bevaka. Vi bloggar löpande under dagen.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha