Idag är en dag att fira. Det är internationella språkdagen, ett initiativ från Europarådet. För oss som skriver är väl alla dagar språkdagar, men det är trevligt med en egen dag att tänka lite extra på språk spiele apps zum herunterladen.

Det har till exempel Johanna K på Bokhora gjort, och frågar:

Har du något favoritord som ännu inte fått plats i Svenska Akademiens Ordbok emoji coronavirus gratis downloaden? Och hur är det egentligen med det där uttrycket “fickla” (= lysa med en ficklampa), är det egentligen ett så lysande ord som alla mina kollegor verkade tycka german-language games for free in full?

Även Caroline på Bokhora har skrivit apropå språkdagen. Läs inlägget här shotcut download kostenlos deutsch.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha