Resultat av undersökningen om sommarläsvanor.Vi är många som gärna läser deckare på sommaren, och det gäller även Skriva.nets besökare gta 5 online spielelisten herunterladen. Vi ställde frågan vad ni läst mest i sommar, och deckare toppar listan med 26 procent av rösterna.

Fantasy är också populär sommarläsning download simulator games. 21 procent har läst mest fantasylitteratur. Sen är hoppet lite längre till romantik, 13 procent, och klassiker 8 procent.

Längst ner på listan kommer tidskrifter och serier med bara 3 procent vardera youtube in the browser. Det betyder nog inte att vi inte läser sådant på sommaren, utan att annan litteratur får huvudfokus, skulle jag tro.
Fyra procent säger sig inte ha läst något alls i sommar download adobe photoshop cs5.

Hela listan finns här intill, och nu är det också dags att svara på nästa fråga, här till höger på bloggen. Vi undrar lite kring dina skrivrutiner och hur strukturerad du är i ditt skrivande flowers to download. Det ska bli intressant att se vad det blir för fördelning.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha