Carl Fredrik Holtermann skrev igår om ett intressant perspektiv på skrivandet i sin blogg Terapeutic Pictionary.

Det handlar om naturliga biotoper, hur han drar en parallell mellan biologiska arter och olika sätt att skriva gratis full pc games downloaden. Försvinner den naturliga biotopen för en djurart, så försvinner också själva arten. Kan det vara så med skrivande? Kan ett visst sätt att berätta på försvinna om det skrivande klimatet förändras download table programs for free?

Carl Fredrik Holtermann uttrycker det väldigt tänkvärt och poetiskt i sitt inlägg Kronärtsblåvingen, läs och begrunda wie kann man ios 13 herunterladen. Och ventilera dig gärna i kommentatorsfältet här nedan. Håller du med? Väcks det några egna tankar hos dig?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha