Sommaren är en tid då de flesta är flitiga att skriva. Semestern möjliggör att vi kan ge skrivande mer tid och utrymme, och frånvaron av jobbstress hjälper till internet explorer 10 download windows 7 deutsch kostenlos chip.
62,5 procent av de som svarade på Skriva.nets fråga om de skriver mer under sommaren sa att de gjorde det. För 17,9 procent innebar sommaren ingen förändring, medan 19,6 procent uppgav att de skriver mindre under sommaren än resten av året spotify dateienen.

Ännu finns förhoppningsvis många härliga sommardagar kvar – jag hoppas starkt på en brittsommar när vi nu fick så mycket regn i juli keynote für mac herunterladen. Men efter det gäller det att göra plats för skrivandet när vardagen sätter in igen. Hur gör du? Berätta om dina skrivarrutiner!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha