comics zumen

Idag blev det klart att Sofie och jag kommer att bevaka Bok- och biblioteksmässan för Skriva.nets räkning. Det ska bli jättekul!
Har du idéer kring saker vi borde bevaka, personer vi borde träffa, seminarier vi bara inte får missa – tipsa oss bad guy! Skriv en kommentar till det här inlägget.

På Bokmässan blir det också som traditionen bjuder en bloggträff på Gyllene Prag. Läs mer här window 10 for free.

  5 kommentarer till “Bokmässan”

 1. Ni får förstås inte missa skrivarnätverket Nafs, som ger ut en novellantologi lagom till Bokmässan. Vi kommer att finnas vid montern för Bokutgivning.se, exakt var vet jag tyvärr inte.

  Vi kanske ses :-)

 2. Låter trevligt, vi tittar förbi!

 3. Som nystartat förlag fanns det inte mycket att komma med när jag mailade till bokmässans arrangörer och frågade om det fanns plats för en sådan som mig. Nytt förlag och ny smarrig bok som utkommer om 6 dagar låter ju bra, men plats på bokmässan i Göteborg fick man inte. Det blev plats i kön som redan var för lång. Tipset var att försöka gå ihop med någon annan som redan hade plats på mässan. Låter jättebra, men listan var på 800 företag… Någon som har en god idé om hur man kan komma in i en av bokmässans redan uthyrda monterplatser?

 4. Kontakta alla som har monter och fråga dem om ev. samarbete. Eller boka dig redan nu för nästa år och satsa istället energin och pengarna på internetmarknadsföring.

 5. Svar till Ingela:
  Vilket landskap bor du i? Ett hett tips är att ta kontakt med din landskapsmonter (om det finns någon). De brukar alltid vara intresserade av att knyta till sig nya författare och böcker!
  Det var så det kom sig att jag och Lotta lästa på bokmässan förra året, det gjorde vi i Värmlandsmontern.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha