and install polar flowsync

Jenny Tunedal skriver i Aftonbladet om sanning och biografier, om en verklighet som ibland är så otäck att man undrar om den verkligen är sann mods von steam downloaden. Intressant läsning och tankeväckande, tycker jag, med prosa vs. fakta och hur det blir när gränserna suddas ut. Om de nu gör det.

earth

  En kommentar till “Fundering om sanning i biografier”

  1. vad är det för skillnad mellan fakta och minnen. och minnen är bara ofullständiga upplevelser av det eviga

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha