… ni har väl inte missat den? Programmsatsningen från SVT som går ut på att låta tittarna skriva slutet på sex olika noveller. Alla noveller kommer sedan att publiceras, och hela uttagningsprocessen filmas och sänds av svt Download netflix movies on laptop.

Ni kan läsa allt om tävlingen på svts hemsida. Och om ni inte hann med att se programmet på tv så går det i repris den 1:a april i SVT2 klockan 12.00 video van facebook iphone.

Medverkande författare är: Håkan Nesser, Sara Kadefors, Åsa Larsson, Johanne Hildebrandt, Viveca Lärn och Jonas Hassen Khemiri.

Förutom att läsa mer om själva tävlingen på hemsidan ovan så kan man även ta del av skrivtips från de sex olika författarna youtube video mp4.

  2 kommentarer till “Slutet på historien…”

  1. Äntligen.. har nyss startat upp en blogg som består av ett kreativt kaos men där skrivandet är centralt. Nybörjare men ack va kul! Känner mer och mer att det är skrivandet i sig som är det roliga, så nu har jag satt igång jakten på skrivarbloggar! Många bra tips i din blogg! Mycket sugen på Svts tävling…

  2. […] sänder SVT Slutet på historien (som vi skrev om här i våras). SVT kallar det själv för litteraturens […]

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha