Göteborgs Skrivarsällskap anordnar en poesitävling med deadline 15 mars mozilla firefox german. Tävlingen har inget tema och är öppen för alla utom juryledamöter – du behöver alltså inte bo i Göteborg för att vara med.
Här kommer mer info från GSS:

Så här gör du: Lägg ditt/dina tävlingsbidrag i ett ytterkuvert utan ditt namn eller avsändaradress på graphics for free. I kuvertet bifogar du ett annat, mindre kuvert. I detta lägger du en lapp med ditt namn, adress och telefonnummer. Skriv inte ditt namn på utsidan av det yahoo messenger german download for free! Sedan klistrar du igen det och skickar det i samma ytterkuvert som ditt/ dina tävlingsbidrag till:
Göteborgs Skrivarsällskap
Johan Drejare
Kabyssgatan 4 A
414 60 Göteborg

 • Du kan deltaga med flera dikter, men den/dessa får inte omfatta mer än 50 versrader alpenverein aktiv karte herunterladen. Varje dikt bedöms var för sig och är en möjlig pristagare. Du får bara skicka in bidrag till tävlingen vid ett tillfälle.
 • Tänk på, att juryn måste kunna bedöma ditt bidrag utan att veta vem du är Download invitation cards for free. Kan den inte det kommer den att stryka bidraget.
 • Din/dina dikter måste naturligtvis vara skrivna av dig själv och får inte tidigare ha varit publicerade android bevor sie den anhang herunterladen können.
 • Priserna är modesta, vanligen bokpriser — det viktiga är äran. Antalet pristagare bestäms av tävlingsjuryn, som utses av GSS. Det brukliga är tre pristagare samt några hedersomnämnda, men juryn kan besluta annorlunda, om den anser det lämpligt energy label.
  Ditt deltagande i tävlingen innebär att du godkänner att ditt/dina bidrag får publiceras i GSS antologi. För övrigt behåller du alla rättigheter till det du skrivit herunterladen. Däremot kan vi inte returnera insänt material.

    En kommentar till “Poesitävling och antologi”

  1. Hej!

   Nu känner jag paniken komma krypande, har inte hunnit skicka in till tävlingar som skulle vara inne senast 15:e. är de kört för mig nu, eller kan jag få dispans?? Snälla berörda!

   Skriv en kommentar

  Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  (obligatorisk)

  (obligatorisk)

     
  © 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha