Göteborgs skrivarsällskap anordnar även en novelltävling, tillsammans med Öppen scen herunterladen. Även för denna tävling gäller att alla utom juryledamöter är välkomna att deltaga.
Temat är ”Jag visste ingenting”.

GSS skriver:

Så här gör du: Lägg ditt/dina tävlingsbidrag i ett ytterkuvert utan ditt namn eller avsändaradress på lieder kostenlos downloaden legal ohne anmeldung. I kuvertet bifogar du ett annat, mindre kuvert. I detta lägger du en lapp med ditt namn, adress och telefonnummer. Skriv inte ditt namn på utsidan av det herunterladen! Sedan klistrar du igen det och skickar det i samma ytterkuvert som ditt/ dina tävlingsbidrag till:

Göteborgs Skrivarsällskap
Johnny Larsson
Bangatan 24 E
414 63 Göteborg

 • Du får skriva flera noveller, men dessa får inte tillsammans överskrida tre A4-sidor geburtstagskarten zum herunterladen. Varje novell kommer att bedömas var för sig och är en möjlig pristagare. Du får bara skicka in bidrag till tävlingen vid ett tillfälle.
 • Tänk på, att juryn måste kunna bedöma ditt bidrag utan att veta vem du är outlook e-mail for free. Kan den inte det kommer den att stryka bidraget.
 • Din/dina noveller måste naturligtvis vara skrivna av dig själv och får inte tidigare ha varit publicerade google drive dateien herunterladen ipad.
 • Priserna är modesta, vanligen bokpriser – det viktiga är äran. Antalet pristagare bestäms av tävlingsjuryn, som utses av GSS. Det brukliga är tre pristagare samt några hedersomnämnda, men juryn kan besluta annorlunda, om den anser det lämpligt bea certificate.

  Ditt deltagande i tävlingen innebär att du godkänner att ditt/dina bidrag får publiceras i GSS antologi och/eller tidskriften Öppen Scen. För övrigt behåller du alla rättigheter till det du skrivit where to sims 4 for free. Däremot kan vi inte returnera insänt material.

  Tävlingsbidrag skall vara inkomna senast 15 mars 2007.

   Skriv en kommentar

  Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  (obligatorisk)

  (obligatorisk)

     
  © 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha