Nu kan man anmäla sig till årets sommarkurser på Fridhems folkhögskola herunterladen. Har du inte varit där tycker jag verkligen att du ska unna dig själv och ditt skrivande en enveckas skrivkurs där i sommar. Det är en härligt kreativ miljö, trevliga människor och god mat herunterladen. Och framförallt väldigt inspirerande.
Jag har gått skrivkursen med Paul Ström tidigare – så här skrev jag då – och rekommenderar den varmt app zum downloaden von youtube musik. I sommar blir det novellkursen för min del, 25-29 juni. Kanske ses vi där?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha