Hej, kära läsare. Jag tänkte vända mig direkt till dig, för det är så att jag funderar lite kring den här bloggen och hur man skulle kunna förnya den temple run 2 deutsch kostenlos downloaden. Jag tänker mig att då och då videoblogga, eller vlogga som det ju också kallas, om skrivande. Men jag är osäker på om det är en bra idé, och i så fall vilken inriktning videoklippen skulle ha ps4 neues update herunterladen. Kanske en blandning av kortare skrivövningar som levereras muntligt, av miljöer som kan vara en inspiration i sig, och av intervjuer med skrivande personer kindle pdf herunterladen.
Vad skulle du vilja se? Finns det intressanta personer eller miljöer – helst i Stockholmstrakten eftersom detta ju bara är ett hobbyprojekt och jag inte har någon budget för det – som skulle passa herunterladen? Har du något intressant som du skulle vilja förmedla i en videointervju?
Eller är det en dum idé? Bör en blogg om skrivande hålla sig till det skrivna ordet color downloaden?

Säg din mening – i kommentarsfältet eller i ett mejl till lotta at skriva punkt net.

Självklart skulle det vanliga bloggandet fortsätta, oavsett om det blir videoinslag eller inte, och jag är ju bara en av skribenterna här, jag vet inte om de övriga är intresserade av att videoblogga instagram daten downloaden.

  2 kommentarer till “Videoklipp på Skriva.net?”

 1. Att det skulle vara principiellt dumt på något sätt kan jag inte se. Kort spån några möjliga (kanske uppenbara) idéer, förutom det du nämner själv:
  – uppläsning (t ex ur Ingur?) av er och andra
  – litterära miljöer, motsvarigheten till skyltarna på stan
  – intervjua människor om deras favoritböcker, citat etc (Rebell-Robert i t-banan skulle jag vilja höra!)
  – ge någon möjlighet t ex en gång i veckan eller månaden att säga sitt hjärtas mening om skrivande o livet
  – snygga flashanimeringar av litterära citat o bilder – jag tänker alltså att ni har en arena med ganska många besökare som kan vara attraktiv att visa upp sådant i
  tja, några snabba idéer bara, vet inte om det är intressant eller inte att göra/titta på … (fast det tror ju jag)

 2. hej. tänkte oxså på det där med upplässning eller uppläggning av egna texter. kanske en skrivartävling. men det var bara en tanke

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha