Det är 2007 och alltså hög tid för dig som köpt Skrivarkalendern 2007 att komma igång att arbeta med den – och ännu högre tid för dig som inte gjort det att tassa iväg till http://www.skrivarkalendern.se och köpa den portal 1 for free in full. Det känns som en bra investering, trots att jag inte kom igång med min förrän i söndags, sista dagen på den första veckan.

På sajten kan man registrera sig och delta i diskussioner kring kalendern och kring skrivande music from youtube legal. Redan har över 100 personer registrerat sig, och flera trådar är igång i forumen. Jag har registrerat mig och håller som bäst på att botanisera bland sajtens alla delar google play purchased music.
Som alltid med nya nättjänster vet man inte riktigt hur det kommer att gå, det blir många presentationer i början, och sedan hänger det på både deltagare och initativtagare att få snurr på det hela download openstreetmaps maps. Men det känns bra, det jag sett så här långt.

Det kändes lite symptomatiskt när jag slog upp kalendern i söndags och på dagens datum läste ”Vila idag!” free word download mac. ”Nämen…! Det var ju idag jag tänkt komma igång!” Nå, alla råd behöver man nu inte följa, så jag satte igång.
Den första övningen består i att skriva ett brev till sig själv om vad man vill åstadkomma med sitt skrivande i år ego shooter herunterladen. Sedan ska man lägga undan det och öppna det först nästa år. Jag skrev visserligen i mitt vanliga block, men det är en bra sak att sätta upp mål och att formulera sig kring sitt skrivande arken kostenlos.
I år är jag medveten om att det kreativa skrivandet till viss del kommer att hamna i skymundan. Jag vill satsa på min blogg om medborgarjournalistik och ”sociala medier”, och jag märker att den snor mer och mer tid och kraft från det personliga skrivandet window media player gratis downloaden. Till viss del kommer jag att tillåta den att göra det, så länge det är roligt och inspirerande att skriva den bloggen. Men den får inte ta över helt samsung fernseher youtube herunterladen! Och det är här Skrivarkalendern kommer in. Med hjälp av den kan jag både boka in tid med mig själv för skrivandet och få övningar som sätter igång kreativiteten när jag snurrat in mig för mycket i tankar på medborgarmedia easy grade herunterladen. Förhoppningsvis ska jag få det att fungera.

Uppdatering 2007-01-10: Nu är vi 150 medlemmar på Skrivarkalenderns sajt. Kul!

  En kommentar till “Lovande start för Skrivarkalendern”

  1. Skrivarkalendern är en riktig pärla. Vacker och ligger så skönt i händerna.
    Thanx!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha