Här kommer en inbjudan till en skrivarkväll i regi av Skrivarkalendern och Orden Runt download all images from a website. Ett välmatat program, och – bäst av allt – helt gratis! Jag har anmält mig.

Välkommen till en inspirerande kväll!

Den 5 december kl 19.30 arrangerar Skrivarkalendern & Orden Runt en SKRIVARKVÄLL på Sundbybergs Folkhögskola med skrivövningar, uppläsningar, julklappsrim, boksigneringar, skrivartips mm download huniepop.

Bland medverkande författare/journalister/skribenter märks Åsa Nilsonne (författare av deckare och mer), Ylva Wallin (författare av ungdomsböcker), Monica Rolfner (lektör, manusförfattare m m), Kjell Dahlin (resereporter och retoriker), Pia Lundgren (featurereporter på Tara), Anna-Carin Collin & Ann Ljungberg (som bl a skrivit Skrivarkalendern 2007), Roger Forslund (en av grundarna till noveller.nu), Sten O Andersson (nätkrönikör), Åke Sandahl (skolans rektor) m fl omsi 2 metropole ruhr download kostenlos. Gratis inträde.

Begränsat antal platser, föranmälan till 5dec@ordenrunt.se

Sundbybergs Folkskola ligger på Kasernvägen 1, en minut från tunnelbanestationen i Rissne, 14 minuter från T-centralen spiele auf ps4 herunterladen.

  4 kommentarer till “Skrivarkväll med Orden Runt i Sundbyberg”

 1. Var det inspirerande då? :-) Jag tyckte själv det var mycket intressant att höra alla.

 2. Ja, det tycker jag, på olika sätt – punkterna var ju väldigt olika sinsemellan. Fick lust att skriva 100-ordingar. Och så ser jag fram emot att läsa din bok, verkar finnas mycket matnyttigt i den.

 3. Hej,

  Först av allt – kanonfin sajt det här!

  Dock verkar det vara många som av någon anledning uppfattar inlägget om min skrivarplats, som min blogg, eller åtminstone ett ställe där de kan nå mig med kommentarer. Detta känns lite olyckligt, då jag ju inte har koll på det stället, då jag har en egen blogg att kommunicera via. Finns det möjlighet att ta bort det inlägget, så de som vill lämna kommentarer, eller t ex fråga mig något, istället gör det via min blogg där de har chans att få svar?

  Med Varma hälsningar

  Camilla Läckberg

 4. Hej Camilla!

  Tycker det vore tråkigt att behöva ta bort ett inlägg, och hoppas att din förtydligande kommentar hjälper till att lotsa besökarna till din blogg. Det var ju det inlägget var till för från början. Jag kan även lägga till en rad i själva inlägget som förtydligar att de måste klicka på länken för att komma till din blogg.

  Mvh,
  Lotta

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha