Skrivarresan till Krumlov blev mycket lyckad. Det var en fantastisk miljö vi hamnade i på den tjeckiska landsbyggden, där vi bodde i ett stort stenhus som härstammade från 1500-talet spotify playlisten herunterladen. Våra värdar, Åsa som också är med i kursen samt hennes sambo Laszlo, ordnade allt till det bästa för oss. Laszlo skötte matlagningen så att vi kunde ägna oss fullt ut åt skrivandet och den kreativa processen microsoft edge gratis downloaden. De två kattungarna Esther och Sofi underhöll oss, och på morgonen kunde vi hänföras av den täta dimman som låg över skog och ängar. Vi hjälpte våra värdar att plocka kastanjer på gården, också det ett ämne att skriva om musik herunterladen als datei.
Efter tre dygn på landet flyttade vi in till Cesky Krumlov, en liten medeltida stad som var otroligt charmig. Där bodde vi på vandrarhem och satt och skrev på caféer veracrypt kostenlos downloaden. Också det en väldigt fin upplevelse, även om vi blev överraskade av att det var snöstorm första dagen.

Varje dag åt vi frukost, och skrev sedan mellan 10 och 12, åt lunch, och samlades åter klockan 14 för textsamtal och diskussioner kring skrivandet fram till klockan 18 huawei p20 bilder herunterladen.
Jag tycker att det var bra att vi gjorde upp ett schema, och tror att det var viktigt att hålla den strukturen något så när, även om vi ibland töjde på tiderna Download video star for free. Att ha en fast tid för skrivandet är det viktigaste.
Samtalen och läsningarna på eftermiddagen var givande, särskilt eftersom vi var en förhållandevis liten grupp – nio när vi började, och efter tre dagar började några droppa av rabobank app samsung. Sista dagen jag var med var vi sex.

Tre intensiva dagar på landet var rätt mycket att smälta, och när vi väl flyttat in till Krumlov kände nog många att vi behövde en liten paus crossfire europe herunterladen. Då fick vi en guidad rundtur av Åsa, som förstås också visste vilka som var de bästa och mysigaste restaurangerna. En kortare skrivstund på en av dem, följd av mjöd för att tina upp oss, och sedan allsång tillsammans med ett gäng ryssar, var höjdpunkten den dagen facebook messenger several images.
Sista dagen i Krumlov hade vi en mycket givande skrivstund på ett café. Övningen var enkel – ”börja där du är”, det vill säga beskriv platsen du befinner dig på och låt tankarna vandra därifrån Download the wedding newspaper cover for free.
Sedan hade vi eftermiddagen för oss själva, och jag utnyttjade den till att vandra runt på egen hand och smälta alla intryck, fotografera fantastiska änglar utanför ett litet kapell och gå på ett tehus och värma mig. Där kom förstås anteckningsboken fram och det blev några sentimentala rader om hur fantastisk resan varit.

Eftersom kursen var på engelska publicerar jag inte något av vad jag skrev här, men lite anteckningar/utkast finns i min personliga blogg.

Fotoalbum från resan

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha