Inger Edelfeldt riktar tydlig kritik mot vad hon kallar för ”moderna noveller”.
– Jag blir ju nyfiken på vad andra människor gör med novellformen, sa hon under en paneldebatt på Novellfesten i Kulturhuset i Stockholm outlook alle bilder herunterladen.
– Jag tycker ju alltid att det ska finnas nån slags frågeställning, åtminstone underförstått, av existensiell art. Och jag upplever ofta noveller som till exempel sänds in till tidningar eller skrivs på skrivarkurser, som märkligt vaga herunterladen. Jag undrar ofta varför de här personerna har valt att skriva om det här? Och var är slutet? För mig blir det ofta bara en bit prosa när jag läser moderna noveller – ingen nämnd och ingen glömd download photo android.
– Vad är det du letar efter, vad är det som du kräver men inte hittar?, undrade samtalsledaren Gunnar Bolin.
– Det är vad jag kräver av livet över huvud taget, och där är jag mer moraltant än nihilist, svarade Inger Edelfeldt download geogebra worksheets.
– Jag kräver att det alltid finns nån sorts liten diskussion – inte övertydlig, men ändå – om ”vad gör vi på det här klotet?”, ”hur ska vi nå varandra bättre?”, ”varför når vi inte varandra?” och sådär pc desktopbilder kostenlos downloaden. Jag är lite tråkig på det viset.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha