Prag

Åter igen ska jag bege mig till Tjeckien för att skriva download kangaroo chronicles movie. Den här gången är det Creative Writing in English A vid Högskolan i Gävle som har kursträff i Cesky Krumlov, en medeltida stad i södra Tjeckien som finns med på UNESCOs världsarvslista ecosia browser. Det är ungefär det jag vet om Krumlov, förutom att Moldau flyter även här i ett sakta slingrande mak. Det lär vara en vacker plats.
Vi bor några dagar hos Åsa, en av kursens deltagare, en bit utanför Krumlov, i ett stort hus som ser ut att vara en inspirerande miljö för skrivande netflix filme auf laptop herunterladen mac. Det blir skrivövningar och textkritik. Sedan förflyttar vi oss till vandrarhemmet Krumlov house inne i själva Krumlov.

Jag skriver bäst när jag är på resande fot, när jag får nya intryck och, – framför allt – har avsatt tid till skrivandet twitter videos herunterladen iphone. Jag hoppas mycket på resan, som jag inleder med en helg i Prag. Det ska bli trevligt att återvända dit också.
Är osäker på om jag kommer att ha tillgång till internet på resan, men om inte blir det en rapport här i bloggen när jag kommer hem fortnite download securely.

  3 kommentarer till “Skrivarresa till Tjeckien”

  1. […] Just det, mejlinglistan Trafik har fyllt 10 år. I lördags var det fest, och det hade jag tänkt skriva lite mer om, men hinner visst inte. För idag ska jag till Prag!< br /> Här är i alla fall mina foton från festen. […]

  2. Lotta – jag behöver din mailadress!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha