download free psalms

Lite i senaste laget kanske, men Sofie och jag kommer att finnas på Café Edenborg i Stockholm idag 16.30-19.00 Download word 2010 writing program for free. Vi har stämt träff med lite vänner och bekanta som är nyfikna på antologin Ingur, och alla som vill passa på att titta i boken och kanske köpa ett signerat exemplar är förstås välkomna downloaden apps op ipad!
Kom och ta en fika med oss!

  2 kommentarer till “Ingur-fika”

  1. Såg det här lite sent men cafeet verkar hur som helst värt ett besök. Kommer boken att finnas kvar för försäljning där?

  2. Ja, Edenborg är trevligt – jag brukar sitta där och skriva ibland.
    Vi hoppas att boken kommer att finnas där så småningom – ska ta kontakt med dem om det, rätt person fanns inte på plats när vi var där.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha