tillskrivanet.jpg

Jag har skrivit på en barnsaga till och från under de senaste tre åren herunterladen. För det mesta har det varit ”från”, men någon gång under sommaren fick jag ny kraft och har nu skrivit klart boken – dock kvarstår det tidsödande arbetet att skriva om download windows 10 boot medium. Via chefredaktören, på tidningen där jag skriver kåseri, fick jag kontakt med en kvinna som målade de första bilderna.

 Den 7: nde november är det urpremiär, då ska Skrivarkollektivet och Fokus ha en uppläsningskväll och jag ska läsa min saga och visa bilderna (via datorn till en duk) download microsoft office outlook for free. Jag ser fram emot arrangemanget med nästan enbart förtjusning. Får man lov att gilla sina egan texter?

  5 kommentarer till “Urpremiär”

 1. Hej!

  Det låter väl helt underbart! hoppas att allt går bra för dig! Jag vill själv skriva, men får inte fingrarna ur, som det brukar heta. Det är inspirerande att läsa här på skriva.net (ny sida som jag hittade nu ikväll) Känner du till Astrid Lindgren? hihi… det finns en tävling som ska vara inne till januari, kanske något för dig?

  Ulrica i Lule

 2. Det får man absolut lov att göra – det låter härligt!
  Ska du ge ut sagan själv eller har du hittat ett förlag som nappat?

 3. Hejsan Ulrica! Jag har skrivit vidare på sagoboken och nu är den i omfång att kunna delta i tävlingen om ”Astrid Lindgren”-priset. Deadline är runt nyår och jag bokat varje torsdag till att skriva om. Inte för att jag är ledig – – nej, jag jobbar heltid, men mitt schema tillåter i alla fall minst någon timmes skrivande. Håll tummen för att om jag inte vinner (vilket jag tror är enormt svårt) i alla fall bokförlaget ger mig en chans.

  Lott: Jag kanke var otydlig – jag ha inte fått boken i tryck utan satsar på ”Astrid Lindgren”-tävlingen. Fungerar inte det – ja, då får jag se. Jag har många andra skrivarprojekt och kanske någon gång ett bokförlag nappar.

 4. Vad roligt att boken är klar! Ska hålla tummarna både för uppläsning och tävling.

 5. Man inte bara får – man bör. Hur ska man annars stå ut med att visa upp det man skrivit för världen?

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha