Bokbloggsträff på Gyllene Prag

Frank McCourtHar fortfarande inte hunnit smälta alla intryck från Bokmässan – det var så många möten, inspirerande läsningar, diskussioner, bilder och texter scratch herunterladen chip. Det var roligt att träffa några fler internetbekanta i verkliga livet.
På fredagskvällen var det en sammankomst för bokbloggare på Gyllene Prag herunterladen. Där var bland andra Petra, Lotten, Översättarhelena, Sandra, Bengt-Erik, Ökenråttan och några till som jag tyvärr inte minns namnet på Download office home for free.

Nu har jag laddat upp 100 bilder från bokmässan på Flickr, så du som missade mässan kan få en snabb översikt, åtminstone över vad jag såg – mässan är ju så stor så man hinner bara med en bråkdel herunterladen. Där finns också några bilder från det inofficiella releasepartyt för Ingur.

Här hittar du fotona apple carplay app. På bilden här intill syns Frank McCourt.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha