Efter att ha upplevt några dagars trängsel på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg kom beskedet om att det var färre besökare i år än förra året som något av en överaskning download from zoom. Den officiella siffran på besökarantalet släpps vid 18-tiden, men vid en presskonferens som pågår just nu fick journalistkåren veta att det rör sig om ca 100 000 personer fortnite aimbot download ps4.
Arrangörerna tror att det fina vädret ligger bakom de sviktande besökssiffrorna. Själv tycker jag att det ändå är fantastiskt att mässan kan dra 100 000 bokälskare telefunken amazon prime herunterladen.

Lotta Holmström och Sofie Jansson läser ur Ingur

Sofies och mitt fokus har förstås legat på den egna uppläsningen ur antologin Ingur dateien kostenlos herunterladen. Det gick bra, och vi fick en hel del beröm för vårt lite annorlunda sätt att läsa tillsammans.
I går kväll anordnade vi ett inofficiellt releaseparty i miniformat i Sofies lägenhet i Bergsjön woher stammt das wort downloaden. Det var mycket trevligt, och poesibingot med dikter från Ingur var uppskattat.

Idag har vi äntligen fått lite tid till att se själva mässan, även om jag hade önskat att jag hade kunnat gå på mycket fler seminarier och besöka fler montrar herunterladen. Det blev bara två idag – kollegan Sigge Eklund och Katarina Janouch samtalade om hur det var att vara barn på 70-talet och förälder på 00-talet, och Frank McCourt talade om lärarrollen och sin nya och tredje del av sin självbiografi, Magistern microsoft word for free german full version.

När jag kommer hem ska jag lägga ut en del bilder från mässan. Skriver mer då.

  2 kommentarer till “Färre besökare på årets bokmässa”

  1. 100.000! Inte helt kass, liksom… :)

  2. Nej, verkligen inte! Och det ver helt klart trångt nog. : )

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha