free children's games without

Din dikt, vi vill ha din dikt! Om du ger oss din dikt så ger vi den liv! Vi ger den läsare, kommentarer och konstruktiv kritik.

Inbjudan kommer från Dikt 360, ett ny sajt som har som syfte att främja läsandet av poesi apple tv plus downloaden. Från och med november kommer redaktionen att publicera en dikt om dagen, kommentera den och ge den konstruktiv kritik. De hoppas att den redaktionella urvalet ska få fler att intressera sig för dikterna än på sajter där poesi publiceras utan urskiljning download individual titles.

  2 kommentarer till “Ny sajt efterlyser dikter”

 1. Jag halkade in på ett så kallat bananskal! Jag vet inte vad jag gör och jag vet inte var jag är? Det jag undrar över är om jag kan få ideer om hur jag kan finslipa mina färdigskrivna dikter och eventuellt kunna få dem utgivna av ett bokförlag. Vilka krav jag kommer med eller hur?

 2. When love was just a game,
  when I was young and had a
  dream…
  I remember those nights
  for so long ago,
  I could be awake all night,
  night after night.
  Suddenly it all stoped,
  it coulden´t hear my heart beat…
  It all most broke.
  Love wasn´t a game any more,
  and my dream became true,
  I was in love for the first time in
  my life.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha