Det har varit en lång resa, arbetet med den diktantologi som kommer att se ljuset nu i höst delicious games free download full version. Jag vet inte ens hur många år sedan det är Sofie och jag påbörjade arbetet minecraft pocket edition free iphone. Det har blivit avbrutet gång på gång av omständigheter som vi inte kunnat rå över – datorkraschar, programstrul, avståndet oss emellan som gjorde att vi inte kunde ses så ofta, tidsbrist, med mera med mera gratis schriften für word downloaden. Därför känns det extra speciellt att nu hålla provtrycket från Books-on-demand i sin hand, och veta med säkerhet att det blir en bok etiketten vorlage herunterladen.

Ingur heter antologin, och består av fyra huvudsektioner med dikter och ett antal gästpoeters dikter däremellan. De fyra sektionerna är dikter av Ingur (samskrivan dikter mellan mig och Sofie Jansson), Sofies dikter, mina dikter och AnnaSara Hammars dikter vpn herunterladen mac.
Genom hela boken finns konstnären Maria Westerbergs fantastiska skulpturer med i form av fotografier som Sofie har tagit och bearbetat.

Vi har förstås lärt oss mycket på den här resan age of empires 3 kostenlos downloaden vollversion. Om layout, print-on-demand, tryckerier, skapa pdf:er, ISBN, förlag… men också om Ingur, ett väsen som vi skapat, eller som lånat sin röst till vårt skrivande skype auf pc herunterladen.

När boken är utgiven kommer jag att lägga ut en länk här för de som vill beställa den.

  3 kommentarer till “Vilken känsla att hålla provtrycket i sin hand!”

  1. Jättespännande – grattis! Lägg gärna ut en länk när det blir dags, det här får man ju inte missa.

  2. Tack :) Ja, det ska jag definitivt göra.

  3. Gratulerar! Skumpakork till väders…

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha