Det här är en övning som jag fick av någon på CWA (minns tyvärr inte vem) och som syftar till att skapa en karaktär. Du använder dig av en dagstidning eller en tidningssajt som publicerar dödsrunor Download free film music for free.
Bläddra dig fram till dödsrunorna. Läs flera stycken och välj en som verkar intressant eller tragisk, eller som helt enkelt fångar din uppmärksamhet microsoft update manually.

Skriv en eller flera av dessa saker om den avlidna personen.
Hur dog personen?
Vad åt personen till frukost den dag han/hon dog?
Beskriv personen herunterladen. Hurdan var han/hon?
Hur såg han/hon ut?
Var personen gift? Med vem?
Vad hade personen för intressen?
Vad arbetade han/hon med download microsoft security essentials for free?
Var var personen född och var växte han/hon upp?
Vad för slags utbildning hade personen?
Om du kommer på andra saker som du vill skriva om den här personen, gör det brennprogramm kostenlos downloaden vollversion nero.

Om du använder dig av den här övningen, skriv gärna en kommentar och berätta om den gav dig något. Vad var bra, vad var mindre bra?

  2 kommentarer till “Skrivövning: Döden som inspirationskälla”

 1. Jag har gjort en liknande, lite mindre utförlig, när jag gick skrivarkurs. Minns det som rätt kul men kan inte minnas någon övning som gav absolut ingenting.

 2. personen dog av Canser
  personen dog på en freda.
  den dag innan han dog så åt han till frukost åt han macka men ost på.
  å drack kaffe till.
  han var snäl å nästan alltid glad av sig å han hade mång vänner å familg hade han fru ´å barn en pojke på 13 år flicka på 11 år å en pojke till på 4 år å en flicka till på 8 år åå sen hade han en pojke till på 18 år åå sen en flicka till på 16 år..å sen hade han en mamma å pappa och fru.
  han hade murkbrunt hår sen hade han innan han dog hade han på sig en murk grön tröja på sig å blå byxor hade han.han var gifft med anna frun åå han själv hette andreas.han gillade att måla å tekna å läsa leka med barnen han hade å träna han arbetade med att måla å tekna,
  han var född i småland

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha