Jag vloggade och skrev om Street Ord & text på min personliga blogg:

7-9 april anordnades Street Ord & text på Streetmarknaden Download igo primo. Det är ett evenemang som kommer återkomma två gånger om året, och arrangörerna hoppas att det ska kunna utveckla sig till Stockholms svar på Göteborgs bokmässa herunterladen.

Jag lyssnade på många intressanta författare, poeter och musiker. Några av dem finns med i vloggen här ovan (134 MB .wmv-fil, 26:33 lång): Martin Kellerman, Göran Greider, Daniel Boyacioglu och Özgür Kibar herunterladen.

Lena Sundström var också intressant. Hon har skrivit en bok om politik som faktiskt låter läsvärd. Tyvärr hade jag ont om kontanter så jag kunde inte köpa den till specialpriset 100:-
Solja Krapu hittade livsinsikter i mataffären borderlands 3 kostenlos herunterladen. Hon var lysande som vanligt. Över lag var det estradpoeterna som gjorde störst intryck. Inte så konstigt kanske – de kan framförandets konst sims free play. Men fler författare borde lära sig att läsa på ett sätt så att intresset väcks och hålls vid liv.
Martina Haag var rolig och spontan youtube playlist completely. Jag har inte läst något av henne. Kanske borde man.
Christina Herrström verkade nervös. Hon hade intressanta saker att säga, men de försvann lite i det vimsiga framförandet android auto apps herunterladen. Det blev bättre när hon läste, i och för sig.
Tony Elgenstierna blev snudd på pinsam när han talade om sin jobbiga barndom med en överbeskyddande mamma, men räddade sig i sista stund och gick över till sin uppläsning, och fick i stället publiken att skratta hörbuch kinder kostenlos herunterladen.
Las Palmas var avslappnat coola och sköna. Tyvärr fick jag spränghuvudvärk och satt mest och led, men det var inte deras fel youtube video downloaden android app.
Martin Kellerman är bäst när han har tråkigt, berättade han. Likaså uppskattar han polarna mer när de är nydumpade. Tänk att han är inne på tionde Rocky-boken redan lohnausweis herunterladen.
Özgur Kibar har skrivit en dikt om Katarina Sandström. Fint, på nåt vis.
Daniel Boyacioglu och Göran Greider visade sig vara en lyckad kombination. De förde ett samtal kring litteratur och skrivande med ABF:s Daniel Suhonen. B0yacioglu kommer ut med en ny bok på Wahlström & Widstrand i höst. Den fick vi höra lite smakprov ur.
Jag fick också veta att det går att göra en massa fantastiskt med maskintvättade ylletröjor, såna där som krympt till en tredjedel av sin ursprungliga storlek. Det var några av kvinnorna bakom boken Do Redo som visade upp sina skapelser. Inspirerande!
Iodine Jupiter var en upplevelse. Han ser ut som utstigen ur en skräckfilm, diktar om mänsklighetens mörka sidor, men med finess. Det funkar.
Tyvärr missade jag Inger Edelfeldt. Tråkigt.

Ljudupptagningar från några av talarna finns. Jag lägger inte ut dem här, för jag är osäker på hur det funkar med upphovsrätten. Men om du är extra intresserad av någon författare, hör av dig.

  En kommentar till “Stockholm har fått en bokmässa”

  1. Man får i så fall hoppas att det blir någonting *annorlunda* jämfört med bokmässan i Göteborg. Delvis för att det inte finns någon poäng med att konkurrera med den på de villkoren eftersom den rätt mycket fyller sitt syfte, dels för att det nog är rätt dömt ändå med tanke på hur etablerad den är. Någonting som handlar mindre om montrar och tusentals besökare som svettigt klämmer sig förbi skulle dock inte vara fel.

    //JJ

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha