En ny ”bibel” för mig är ”Att lära ut författarens hantverk” av Ralph Fletcher treiber canon mx320 download kostenlos. Varför jag har fastnat för den ska jag återkomma till i ett annat inlägg. I boken finns skrivövningar, här är en av dem…

”Beskriv en byggnad som den betraktas av en man vars son just blivit dödad i ett krig schnapps download. Nämn inte sonen, kriget eller den gamle mannen som ser sig om. Beskriv sedan samma byggnad, i samma väder och vid samma tidpunkt på dagen, som den uppfattas av en lycklig förälskad människa herunterladen. Nämn inte kärlek eller den älskade.”

Bilden kommer från http://www.kompakt.se/

  En kommentar till “Beskriv”

  1. Hej, jag har just köpt den nämda boken men inte sett några övningar, eller gömmer han de väl? Dessuton handlar den mycket om att lära barna skriva, vilket kan vara intressan, men jag hade förväntat mig något annat. Jag gillar just övningarna, jag behöver något att göra! Så berätta varför du gillar den!

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha