Författarkortleken anlände i torsdags och jag skrev förstås min första text omgående youtube legal. På ett lösblad.

Jag insåg det befriande i att skriva i tre korta minuter och att det skulle passa mig utmärkt. Därför åkte jag och köpte ett block enkom för uppgiften download weekend greetings for free. Det fanns inte mycket att välja mellan men jag förde över alla fjärilarna på omslaget till texter på insidan. I dag skrev jag en ny treminuterstext och känslan av att ha faktiskt ha skrivit en text kändes alldeles utmärkt youtube thumbnail herunterladen. Inte för att jag inte skriver dagligen utan för att jag producerade något som en sorts uppvärmning.

Det ska bli spännande att se om jag efter några månader kan se ett mönster i det jag skriver prime music auf echo dot herunterladen.

  En kommentar till “Författarkortleken”

  1. Jag har också en skrivbok enbart för författarkortleken. Jag har väl gjort runt 7 kort, eller så, men ännu inte tittat igenom alla texter. Håller med om att det kommer att bli spännande att läsa igenom dem när de har blivit några fler och se om det finns något mönster.

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha