I onsdags beställde jag Författarkortleken efter tips från Johanna laptop spiele kostenlos downloaden. I dag kom den med brevbäraren. Fantastiskt! Adlibris slår alla rekord må jag säga.

Spänd av förväntan läste jag först igenom instruktionerna och sedan lyssnade jag på cd:n facebook gif herunterladen. Timern tickade igång och jag fick ett ämne eller kanske jag ska kalla det för rubrik? Under tre minuter lät jag pennan flöda. Ovant med en penna och ovant med tidspressen men roligt som tusan kostenlose app downloaden.

Det här är en bra sak för alla som vill skriva, tycker om att skriva, har skrivarkurser för vuxna, har skrivarkurser för ungdomar – det är helt enkelt en genial uppfinning för skribenter som är pigga på nya idéer netflix serie auf pc downloaden. Det påminner en aning om Julia Camerons uppmaning, som hon introducerar i sina böcker om kreativitet, Julia tipsar om att skriva tre ”morgonsidor” och pennan ska flöda precis som i Författarkortlekens process screen time. Liksom Cameron skriver Ann Westermark att man efter ett tag ska titta tillbaka på sina texter och se om något ämne återkommer, men hon går även längre än så och nämner att några av ”treminuterstexterna” kanske kan bilda olika kapitel i en bok netflix filmeen pc windows 8.

Det viktigaste är att man skriver, att orden kommer från magen utan någon som helst tankar om ”rätt och fel” och att man gör det regelbundet Download emojis for whatsapp. Författarkortleken kostar en hel del, med frakt nästan trehundra, men efter ett kort och en berättelse tror jag att det är värt det. Jag ser redan fram emot morgondagen när jag ska dra nästa kort excel tabelle kostenlosen! Dessutom ska jag ha med kortleken och timern till nästa träff med Skrivarkollektivet och till min kurs Fokus.

  4 kommentarer till “Tre minuter”

  1. Ja, visst är det kul och omväxlande? Jag har låtit lusten få dominera och jag skriver mer än 3 minuter, ibland upp till 10. Det beror lite på. Jag har även låtit ett kort bli inspiration till en novell. Jag tror att det här kan vara roligt att prova i grupp, som en person här sa att hon hade gjort.

  2. Jag tyckte att de tre minutrarna gick snabbt och fann ett nöje i det. I dag ska jag inhandla en skrivbok och samla mina texter. Det ska bli intressant att se vad jag kan utröna efter femtio texter!

  3. Åååh, jag beställde min för åtta dagar sen och den har fortfarande inte kommit fram. Säkert för att jag beställde en massa annat samtidigt iofs. Bra idé med ett särskilt skrivblock till kortlekstexterna!

  4. […] Författarkortleken anlände i torsdags och jag skrev förstås min första text omgående. På ett lösblad. […]

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(obligatorisk)

(obligatorisk)

   
© 2022 Skriva.net Suffusion theme by Sayontan Sinha